Добре дошли в секцията на Ученическия съвет!

Ние сме група ученици, които работят заедно, за да подобрят живота на всички ученици в нашето училище. Нашата мисия е да представляваме гласа на учениците и да се борим за техните права и интереси.

В тази секция ще можете да намерите информация за нашите инициативи и проекти, както и за събитията, които организираме. Ние се стремим да създадем една приятна и подкрепяща обстановка за всички ученици в нашето училище, като осигуряваме възможности за забавление, образование и взаимодействие.

Ако имате идеи, въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да помогнем на учениците да постигнат техните цели и да се наслаждават на своето училищно изживяване.

Благодарим Ви, че посетихте нашата секция!

Ден на любовта в НАГ

Ученическият съвет към НАГ и тази година подготви приятни изненади за всички априловци, за да отбележат Деня на влюбените. Празникът не е традиционен български обичай, но неговото честване носи много усмивки и приятни емоции. 

Коледно парти в НАГ 2023

На 20 декември Ученическият съвет на НАГ подготви Коледно парти за учениците от гимназията. За най-младите априловци се проведе конкурс „Мис и Мистър Заек“. Коледното парти продължи с игри за публиката. Бяха раздадени много награди в игрите „Седни богат, стани беден“ и „Колелото на късмета“.

Благотворителен базар под надслов „Предколедно чудо за Витомир“

Благотворитеният базар с надслов „Предколедно чудо за Витомир“ протече под съпровода на музикални коледни изпълнения на флейта от Емма Атанасова от 9а клас. Щандовете на базара бяха отрупани с лакомства и красиви и изящни коледни играчки, картички и аксесоари, сътворени от сърцати априловци.

Коледна еуфория

На 20.12. в рамките на час на класа Ученическия съвет при НАГ ще проведе ежегодния конкурс „Мис и Мистър ЗАЕК“ в рамките на училищното Коледно парти.

Вечер на езиците в НАГ

Вечерта на езиците възражда традицията за интерактивно и креативно представяне на чуждите култури в Националната Априловска гимназия. Събитието, насочено към учениците на гимназията, се осъщесви на 29.03. от 15:30ч. и даде възможност на над 120 ученици да се включат в 6 работилници, посветени на българския, английския, немския, испанския, руския и френския език…